تحلیل خبری خودرواخبار خودرو

اخبار بورس هفته سوم بهمن با چاشنی کدال

اخبار بورس هفته سوم بهمن چه بود؟ نبض بازار بورس تهران در هفته گذشته چگونه بود؟ وضعیت شاخص کل چطور است؟ اخبار سهام خودرویی به چه صورت بود؟ بازده سهام خودرویی چگونه بوده و میانگین حجم معاملات هر سهم چه مقدار بوده است؟ مهم ترین اخبار کدال گروه خودرو این هفته چه بوده است؟ برای پاسخ به این سوالات گزارش هفتگی بازارچک را بخوانید و برای شنیدن خلاصه اخبار هفتگی بازار خودرو رادیو بازارچک را دنبال کنید.

اخبار بورس هفته سوم بهمن

در روز یکشنبه ۱۷ بهمن، برای ششمین روز پیاپی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و هزار و ۴۰۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که بیشترین رقم در ۵ ماه اخیر است. در معاملات روز یکشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فولاد اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۲۶۳ میلیارد تومان بود.

شاخص کل بورس یکشنبه ریزش ۲۲ هزار واحدی را ثبت کرد و ابرکانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را از دست داد. این اولین ریزش قابل توجه بازار بعد از حمایت سنگین از بورس بود که در دستور کار دولت و حقوقی های بازار قرار گرفته بود.

در روز دوشنبه ۱۸ بهمن، برای هفتمین روز پی در پی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۴۲۲ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. در معاملات روز دوشنبه  بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فملی اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۵۳ میلیارد تومان بود.

شاخص کل بورس در روز دوشنبه ریزش ۸ هزار واحدی را داشت  و در کانال یک میلیون و ۲۷۴ هزار واحد کمترین شاخص کل هفته را ثبت کرد. در روز سه شنبه با رشد ۷ هزار واحدی خود را به کانال یک میلیون و ۲۸۱ واحد رساند و در روز چهارشنبه ۲۰ بهمن, با رشد ۳ هزار واحدی هفته را با شاخص کل یک میلیون و ۲۸۴ هزار واحدی به پایان رساند.

شاخص کل برای هفته سوم بهمن در مجموع نسبت به هفته گذشته خود ریزش ۱۷ هزار واحدی داشت. حجم معاملات نیز با کاهش ۱ میلیون برای هفته سوم بهمن ثبت شد. اما تعداد معادلات با رشد ۵۰ هزار تایی روبرو بود .

حالا سری به گروه خودرو بزنیم و ببینیم اخبار سهام خودرویی هفته سوم بهمن چه بود؟

تحلیل سهام خودرویی

میانگین حجم معاملات به حجم مبنا هفته سوم بهمن
میانگین حجم معاملات به حجم مبنا هفته سوم بهمن

در هفته سوم بهمن نماد خاور نسبت میانگین حجم معاملات به میانگین حجم مبنا ۲۱ را داشت که این نماد دو هفته گذشته نیز به ترتیب نسبت بالای ۱۷ و ۱۹  را داشتند و در جایگاه بعدی نماد خبهمن نسبت حجم میانگین به حجم مبنا ۲۰ را دارا بود.. نسبت بالای حجم معاملات به حجم مبنا بیانگر حرکات مشکوک در این نماد است و ارزش بررسی کردن را دارند.

بازدهی سهام خودرویی هفته سوم بهمن (به درصد)
بازدهی سهام خودرویی هفته سوم بهمن (به درصد)

هفته اول بهمن نماد های خودرویی قرمزپوش بودند. در هفته دوم با دستور دولت نماد ها سبز شدند اما در هفته سوم دوباره نماد های خودرویی قرمز شدند.

اگر می خواهید بنیاد سهام خودرویی را بررسی کنید و نواحی حمایتی و مقاومتی سهام را بدانید، به صفحه تحلیل تکنیکال یا بنیادی مراجعه کنید.

نماد خکاوه با سود ۱۴ درصد پرسودترین هفته سوم بهمن بود که این نماد هفته دوم بهمن نیز سود ۱۱ درصدی را برای سهامدارانش به امغان آورد. بعد از آن نماد خاور با ۵  درصد سود در جایگاه دوم بود. دیگر نماد ها با سود مثبت در هفته سوم بهمن به ترتیب خریخت، خپارس با ۳ و ۱ درصد سود بودند.

نماد خکمک با ۱۶- درصد ضرر بیشترین زیان را از بین نماد های خودرویی به سهامدرانش زد. نماد خمهر با زیان ۱۱- درصد و نماد های خرنگ و خشرق ۱۰- درصد زیان، هفته سوم بهمن را به پایان رساندند.

درصد بازدهینام نماد
-۳.۷۹خگستر
-۴.۸۷خزامیا
-۶.۲۹خزر
-۸.۸۳ختور
-۴.۴۹خمحرکه
-۱۱.۴۷خمهر
-۱.۰۶خساپا
-۱۰.۴خرینگ
-۶.۹۷ختوقا
-۴.۱۵خوساز
۰.۹۹خپارس
-۸۸.۰۵خدیزل
-۵.۲۶خموتور
-۱.۶خاذین
-۵.۲۹خاهن
-۵.۴۱ورنا
-۱۰.۲۴خشرق
-۷.۱۷ختراک
-۶.۴۲خچرخش
-۱.۲۶تشتاد
-۱۶.۱۸خکمک
-۴.۶۹خفنر
-۲.۶۴خپویش
۱۴.۵۵خکاوه
۳.۴۹خریخت
-۶.۷۳خلنت
-۴.۱خبهمن
-۱.۶۹خودرو
-۶.۲۸خکرمان
-۶.۴۸خمحور
۵.۴۴خاور
بازدهی سهام خودرویی هفته سوم بهمن (به درصد)

اخبار کدال

سامانه جامع اطلاع‌ رسانی ناشران که از آن تحت عنوان کدال یاد می‌ شود، پایگاه داده اطلاعات مالی شرکت‌های پذیرفته شده در بورس است تا سهامداران به راحتی به اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت ها دسترسی پیدا کنند. خلاصه اخبار کدال هفته سوم بهمن سهام خودرویی به شرح زیر می باشد:

خمهر

شرکت مهرکام پارس تبریز در اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای۹ ماهه حساب رسی نشده نماد خمهر تا آذر ۱۴۰۰ ، ۵۷۴,۲۴۳ میلیون ریال سود  خالص کسب کرده است. این در حالی است که تا آذر سال قبل آن ۱۹,۸۲۰ میلیون ریال سود خالص کسب کرده بود.

شرکت مهرکام پارس تا آذر  1400، ۱۲۱ ریال سود خالص به ازای هر سهم کسب کرده است. این نماد تا آذر سال قبل آن ۴ ریال سود خالص هر سهم کسب کرده بود.

شرکت مهرکام پارس ۸۶۰,۱۹۲ میلیون ریال زیان انباشته داشته که نسبت به اسفند سال قبل ۱,۴۳۴,۴۳۵ میلیون ریال زیان انباشته داشته است یعنی ۴۰ درصد کاهش زیان انباشته داشته است.

خساپا

با عنایت به افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایة مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۰۴  هیئت مدیرة شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ ۱۱۳,۵۶۸,۲۸۱,۴۷۷,۰۰۰  ریال به مبلغ ۱۳۹,۵۶۸,۲۸۱,۴۷۷,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار سرمايه ارائه می گردد.

اگر با انواع افزایش سرمایه و حق تقدم آشنایی ندارید، روی مقاله «حق تقدم؛ بفروشیم یا نگه داریم؟!» کلیک کنید.

خودرو

شرکت ایران خودرو در اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای۹ ماهه حساب رسی نشده نماد خودرو تا آذر ۱۴۰۰ ، ۸۸,۹۰۱,۲۱۴ میلیون ریال زیان  خالص کرده است. تا آذر سال قبل آن ۱۱۴,۴۹۶,۵۴۰ میلیون ریال زیان خالص کسب کرده بود.

شرکت ایران خودرو تا آذر  1400، ۲۹۵ ریال زیان خالص به ازای هر سهم کسب کرده است. در حالی که تا آذر سال قبل آن ۳۸۰ ریال زیان خالص هر سهم کسب کرده بود.

شرکت ایران خودرو ۳۸۸,۲۸۷,۷۱۶ میلیون ریال زیان انباشته دارد که نسبت به اسفند سال قبل که ۲۹۹,۳۸۶,۵۰۲ میلیون ریال زیان انباشته داشته است، ۳۰ درصد افزایش زیان انباشته داشته است.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
قیمت روز خودرو - رینگ اسپورت

نازگل قارصی

مهندس مکانیک و نویسنده بازارچک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

دکمه بازگشت به بالا
enemad-logo