مشتاق دیدار بنز در ایران خودرو دیزل هستیم!

در حاشیه مراسم رونمایی از کامیونت آترین پلاس اتفاق افتاد؛ خبر خوش مدیرعامل ایران خودرو دیزل از طرف شریک قدیمی، شرکت بنز.

جواد توسلی مهر، مدیرعامل ایران خودرو دیزل در پاسخ به پرسشی در رابطه با نحوه همکاری ایران خودرو با بنز در صورت توافق برجام و با یادآوری همکاری دو شرکت از سال های دور گفت: نامه نگاری هایی میان دو شرکت انجام شده و با توجه به شرایط حاضر، پاسخ های امیدوارکننده ای دریافت کرده ایم.

توسلی مهر افزود: همچنان با شرکت بنز شریک تجاری هستیم و دو شرکت مشترک برای تولید، فروش و صادرات داریم. قرارداد همچنان پابرجاست؛ مذاکرات و مکاتبات از سرگرفته شده اند و پاسخ های امیدوارکننده ای از سوی بنز دریافت کرده ایم. آن ها نیز به نتیجه توافق مذاکرات برجام خوشبین هستند. در اصل، ایران خودرو دیزل سریعتر از سایر رقبا به استقبال مذاکرات با شرکت مرسدس بنز رفته تا درصورت به نتیجه رسیدن برجام، تولیدات جدید این شرکت را داشته باشیم.

تشکیل مثلث همکاری ایران خودرو دیزل، بنز، فوتون

وی با اشاره به این موضوع که شرکت فوتون، شریک استراتژیک بنز محسوب می شود خاطرنشان کرد: فوتون در شرایط سخت در کنار ما ماند؛ در ضمن، دایملر مالک بخشی از سهام این شرکت است. به همین خاطر می توانیم در توسعه برخی محصولات از آن ها استفاده کنیم. در واقع، یکی از دلایل اصلی انتخاب فوتون، همین مسئله مهم و داشتن پلتفرم مشترک با مرسدس بنز بوده است.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: به بیان دیگر، در صورت به نتیجه رسیدن توافق، همکاری با شرکت فوتون به قوه خود باقی خواهد ماند و این شراکت ادامه خواهد داشت.

تشکیل مثلث همکاری ایران خودرو دیزل، بنز، فوتون

واردات اتوبوس دوم توسط شهرداری تا چه حد صحت دارد؟

توسلی مهر همچنین با اشاره به این نکته که هم اکنون ایران خودرو در حال تولید اتوبوس آتروس است؛ اما شهرداری تهران همچنان بر واردات اتوبوس دست دوم اصرار دارد، اظهار داشت: البته شهرداری اصرار بر انجام این کار ندارد، بلکه به دلیل مشکلات مالی موجود این کار را انجام داده است. با توجه به اینکه یک شرکت خصوصی نیز پیشنهاد وسوسه انگیزی در رابطه با این کار به شهرداری پیشنهاد داده است.

وی همچنین گفت: شرکت مذکور پیشنهاد داده است که خودش اتوبوس ها را وارد کند و بضورت ماهانه از شهرداری اجرت بگیرد. البته اینکه چقدر پیشنهاد ارائه شده پتانسیل اجرا دارد، واضح نیست. در همین راستا دیروزجلسه ای در شئرای امنیت ملی که معاون شهرداری تهران نیز در آن حضور داشتند، در این خصوص بحث شد و قرار بر این شد آن شرکت خصوصی که پیشنهاد این کار را داده است، بصورت صریح مسیر انجام آن را ترسیم کند تا قابل اجرا بودن یا نبودن آن مشخص شود.

رینگ اسپورتی گرامی، لطفا در کنار مطالعه خبر مرسدس بنز و ایران خودرو دیزل، از اخبار بازارهای مالی خودرو نیز دیدن فرمایید.

از ضرر هنگفت و تعدیل نیرو تا خیزشی دوباره

مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اشاره به مشکلات تحریمی و تاثیر آن بر عملکرد این شرکت توضیح داد و بیان کرد: در آبان ماه سال ۱۳۹۸ شرکت متحمل زیانی بالغ بر “۶ هزار و صد و شصت و پنج میلیاردی” بود! بطوری که سهام داران خواهان انحلال شرکت بودند. اما با جهاد اقتصادی و تلاش تمام کارکنان حاضر در شرکت ایران خودرو دیزل شرکت را به جایی رسانده ایم که دیگر نحریم ها اثری بر این شرکت ندارند.

توسلی مهر افزود: رشد اقتصادی ۹۰۰ درصدی، نتیجه این جهاد اقتصادی می باشد؛ این رشد اقتصادی از ۲ سال پیش شروع و بطور مرتب رو بع افزایش است.

وی در ادامه صحبت های خود با اشاره به افزایش تولید و تیراژ شرکت تاکید داشت: در ابتدا میزان تولید روزانه ۱۴ دستگاه داشتیم که این عدد پارسال به ۸۴ دستگاه رسید و برنامه ریزی ما این است که این عدد تا آبان ماه سال جاری به ۱۱۴ دستگاه برسد.

مدیرعامل ایران خودرو دیزل با بیان این مورد که پروسه طرح ایده تا زمان اجرا به شدت کاهش یافته و به حدود ۶ تا ۸ ماه رسیده است، اظهار داشت: طی این مدت، شبانه روز تلاش ما بر این بود که به نتایح قابل توجهی دست پیدا کنیم؛ بطوری که از طرفی با پشت سر گذاشتن زیان سال ۹۹ برای نخستین بار به سود عملیاتی ۲۳۰۰ میلیارد تومانی برسیم، که این مهم در طول تاریخ صنعت خودروی کشو بی نظیر بوده است. همچنین از طرف دیگر نیز سرانه تولید و بهره وری از عدد ۰.۳۷ درصد به ازای هر نفر به ۴ دستگاه برسد.

توسلی مهر همچنین با تاکید بر این مورد که اوضاع آشفته و زیان ده بودن شرکت، سبب تعدیل نیروی کار شده بود ادامه داد: در سال گذشته شرکت در حدود ۴۰۹۸ پرسنل داشت که با توجه به افزایش تیراژ در سال جاری، تعداد پرسنل شرکت به عدد ۵۹۰۰ شخص رسیده است که با تولید محصولات جدید ۹۰۰ پرسنل دیگر نیز به این مجموعه اضافه خواهند شد.

وی همچنین با اشاره به بهبود کیفیت محصولات ایران خودرو دیزل که هزمان با توسعه محصول صورت گرفته است، بیان کرد: با افزودن ۳ محصول دیگر به چرخه تولید که امسال به این چرخه اضافه خواهند شد، در مجموع در خط تولید ۲۴ محصول را خواهیم داشت.

معرفی و مشخصات کامیونت آترین پلاس

معرفی و مشخصات کامیونت آترین پلاس

مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اشاره به معرفی محصول جدید این شرکت یعنی کامیونت آترین پلاس درباره میزان تیراژ و زمان تولید آن گفت: تولید انبوه این محصول از برج ۸ آغاز خواهد شد. به علاوه اینکه برای تولید ۲ هزار دستگاه تا پایان سال جاری برنامه ریزی کرده ایم.

توسلی مهر در خصوص رقبای موجود برای این محصول با تاکید بر اینکه بیشتر همکار هستیم تا رقیب، محصول خاصی را نام نبرد، اما خاطرنشان کرد: با توجه به امکانات و کیفیت این خودروی ۶ تنی مطمئنا استقبال خوبی از آن به عمل خواهد آمد.

در جداول زیر با مشخصات فنی و امکانات رفاهی آترین پلاس بیشتر آشنا می شوید:

  مشخصات فنی آترین پلاس

حجم موتور۳۷۶۰ سی سی (۳.۸ لیتر)
سیلندر۴
فناوریتوربوشارژ و اینترکولر (شرکت کامینز)
قدرت۱۵۴ اسب بخار در ۲۶۰۰ RPM
گشتاور۵۰۰ نیوتن متر ۱۲۰۰ – ۱۹۰۰ RPM
استاندارد آلایندگییورو ۵ EEV
گیربکس۶ دنده جلو و یک دنده عقب به محور عقب
حداکثر وزن ناخالص فنی (خالص)۶۰۰۰ کیلوگرم (۲۹۰۰ کیلوگرم)

امکانات رفاهی آترین پلاس

سیستم تهویه مطبوع
شیشه بالابرهای برقی
کروز کنترل
چراغ روز
چراغ مه شکن و چراغ روشنایی در روز
دوربین دید در شب ۳۶۰ درجه (آپشن)
جداکننده آب و باد از مدار باد بصورت اتوماتیک
فیلتر آبگیر مدار سوخت
فیلتر خشک کن مدار باد
سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی و درگاه AUX و بلوتوث
نشانگر دیجیتالی پشت فرمان
گارد کنار و ست)عقب
سیستم برقی ۲۴ ولت و دینام ۲۸ ولت ۷۰ آمپر (نصب دو باتری ۱۲ ولت حداقل ۸۸ آمپر لازم است)
۵/۵ - (۱ امتیاز)
قیمت روز خودرو - رینگ اسپورت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

دکمه بازگشت به بالا
enemad-logo